Klantenservice

Klantenservice

Welkom bij de klantenservice van Design4memories. Hier vind je informatie over onder andere verzending en levertijd van drukwerk. Heb je vragen voor onze klantenservice? Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!

Drukwerk en verzending

Blanco kaarten zelf bedrukken
U wilt graag zelf de opmaak en bedrukking van de rouwkaarten verzorgen. Blanco rouwkaarten verzenden wij van zondag tot en met vrijdag. U ontvangt het drukwerk met pakketservice de volgende dag thuis. De bedrukking en verzending van de rouwpost wordt door uzelf verzorgd. Wij hebben in de sectie downloads een gratis basissjabloon beschikbaar om als basis voor de opzet van de tekst te dienen.

Het drukwerk door ons laten verzorgen
Uw drukwerk vervaardigen wij in eigen huis. Rouwdrukwerk verzenden wij van zondag tot en met vrijdag. U ontvangt het drukwerk met pakketservice de volgende dag thuis. De verzending van de rouwpost wordt door uzelf verzorgd.

Het drukwerk en de verzending van de rouwpost door ons laten verzorgen
Naast het drukwerk kunnen wij ook de verzending voor u verzorgen. Wij personaliseren de enveloppen met de adressen die u in een digitaal bestand bij ons heeft aangeleverd. De geadresseerde post wordt in speciale verzendsets via PostNL verzonden en de rouwpost wordt de volgende dag bezorgd. De restantkaarten worden met pakketservice de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Het drukwerk bij een drukkerij naar eigen keuze laten produceren
Wij leveren een professioneel drukbestand rechtstreeks bij uw drukker aan.

Levertijden van drukwerk

Maandag tot en met vrijdag
Opdrachten die u vóór 16.00 uur plaats worden dezelfde dag verzonden als rouwpost of pakketpost en wordt de volgende dag geleverd.

In het weekend en tijdens feestdagen
In het weekend wordt rouwpost op zondagochtend om 10.00 afgedrukt. Op feestdagen wordt de rouwpost op de 2de feestdag om 10.00 uur afgedrukt.

Aanleverspecificaties

Beeldmateriaal
Beeldmateriaal moet na eventueel inzoomen een resolutie van 300 dpi of hoger hebben om geschikt te zijn voor drukwerk. Het beste levert u origineel fotomateriaal aan direct vanaf mobiele telefoon (max. bestandsgrootte) of digitale camera. Fotomateriaal van social media, zoals WhatsApp, Facebook of Instagram is vaak in resolutie naar beneden aangepast om de snelheid van de app te waarborgen en is daarom meestal niet meer geschikt voor drukwerk.

Wanneer u beeldmateriaal download van internet, houdt u dan rekening met copyright en resolutie. Beeldmateriaal in lage resolutie dat u zou willen gebruiken kunt ons aanleveren om ons te laten zoeken in onze eigen beeldenbank of wij een passend alternatief hebben.

Adressenbestand
Voor het adresseren van de enveloppen ontvangen wij graag de adressen en Excelbestand dat volgens de opbouw van ons sjabloonbestand ingedeeld is.