Dankbetuigingen

Dankbetuigingskaarten

Het is in veel gebieden gebruikelijk om ongeveer 4 tot 6 weken na de uitvaart dankbetuigingskaarten te versturen. De dankbetuiging is meestal een kleine uitgave van de rouwkaart. Net zoals bij de rouwkaart kunt u een geheel eigen ontwerp samenstellen met een tekst, achtergrond en eventuele afbeeldingen.

Na het uitzoeken van een dankbetuigingskaart kunt u ervoor kiezen dat wij de tekst opmaken met de aangeleverde gegevens in het menu ‘Personaliseren’. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring van de opmaak van de rouwkaart. Pas als er een akkoord wordt gegeven zullen wij de kaarten drukken en verzenden. U kunt natuurlijk ook kiezen om de gedachtenisprentjes als blanco kaartje te ontvangen om deze zelf te bedrukken of dit via een drukkerij of uitvaartverzorger te laten doen.

Verzending van de dankbetuigingskaarten

Voor het verzenden van de dankbetuigingskaarten bieden wij u keuze om de verzending door Disign4Memories te laten verzorgen, waarna wij de extra kaarten als pakketje naar u verzenden. Voordeel is dan dat het gebruikte lettertype van de rouwkaart ook op de enveloppen gebruikt wordt en de kaarten door ons in de envelop gestoken worden, in plaats dat u de verzending zelf verzorgd. Wij kunnen ook de dankbetuigingskaarten allemaal als pakket aan u sturen, zodat u de enveloppen zelf adresseert en verzend. Denk dan ook aan voldoende enveloppen, rouwverzendsets en postzegels – deze producten kunt u allemaal in de webshop per stuk bestellen. Zoals rouwkaarten kunnen ook dankbetuigingskaarten worden verzonden, voorzien van een speciale rouwzegels en verzonden in een speciale envelop. De rouwpost wordt dan door PostNL via een speciaal traject behandeld en zorgt ervoor dat de post – normaal gesproken – de volgende bezorgdag op het bestemde adres afgeleverd wordt.

Voor het verzenden van de dankbetuigingskaarten als pakket raden wij u aan de bestelling tijdig te plaatsen. Het drukwerk wordt, als u daarvoor kiest, verzonden via een speciale PostNL service om te zorgen dat uw pakketje de volgende bezorgdag op het opgegeven adres afgeleverd wordt.

Is uw bestelling van maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur akkoord gegeven en betaald, dan wordt de post diezelfde dag nog verzonden. Voor bestellingen in het weekend vindt u de verzendinformatie hier.

Teksten op een dankbetuigingskaart

Teksten op de dankbetuigingskaart zijn heel persoonlijk, daarom kiezen wij ervoor geen voor gedefinieerde teksten te plaatsen op onze website. Wenst u toch gebruik te maken van een voorbeeldtekst dan verwijzen wij u graag naar onze voorbeeldteksten pagina.