Condoleancekaart versturen

Condoleancekaart versturen

Om familie, vrienden of bekenden een hart onder de riem te steken in één van de moeilijkste periodes, als iemand een dierbare heeft verloren, kan je een condoleancekaart versturen. De kaart geeft aan dat je meeleeft nadat iemand een dierbare afscheid heeft moeten nemen.

Na het uitzoeken van een condoleancekaart kun je ervoor kiezen dat wij een persoonlijke tekst afdrukken aan de binnenzijde van de condoleancekaart met aangeleverde gegevens in het menu ‘Personaliseren’.  Wij zorgen dan dat de condoleancekaart verzonden wordt naar iemand die je sterkte wilt wensen. Je kunt natuurlijk ook kiezen om de condoleancekaart als blanco kaart, met envelop te ontvangen om deze zelf te beschrijven en daarna te versturen.

Verzending van een condoleancekaart

Voor het verzenden van een condoleancekaart raden wij je aan de bestelling tijdig te plaatsen. De condoleancekaart wordt, als je daarvoor kiest, rechtstreeks verzonden via PostNL naar de geadresseerde en de volgende bezorgdag op het opgegeven adres afgeleverd wordt. Het bedrukken met een persoonlijke boodschap verzorgen wij gratis.

Natuurlijk kun je ook kiezen om de condoleancekaart naar jezelf te te sturen om er zelf een persoonlijke boodschap in te schrijven. Je ontvangt dan gratis een blanco envelop om de kaart te verzenden.

Teksten op een condoleancekaart

Teksten op een condoleancekaart zijn heel persoonlijk, daarom kiezen wij ervoor geen voor gedefinieerde teksten te plaatsen in de kaarten. Wenst u toch gebruik te maken van een voorbeeldtekst, ter inspiratie, dan verwijzen wij u graag naar onze voorbeeldteksten pagina.