Rouwkaarten bestellen

Rouwkaarten bestellen

Via de winkel van Design4Memories kunt u rouwkaarten bestellen. De kaarten kunnen zowel blanco, zonder tekst, besteld worden of volledig gepersonaliseerd met een zelf opgegeven tekst. Voor het samenstellen van de rouwkaart zijn drie zaken van belang; De tekst op de rouwkaart – het ontwerp dat van toepassing is op de overledene of nabestaanden en het papier waarop de kaart wordt afgedrukt. Deze drie elementen stellen u in staat om een persoonlijke kaart te creëren. Uw keuze is echter niet gelimiteerd aan een keuze uit onze collectie maar u kunt naar volledig vrij inzicht een kaart samenstellen. Belangrijk om te onthouden is dat de kaarten kort na het overlijden moeten worden verstuurd om familie en bekenden op tijd in te lichten over de uitvaart en eventuele momenten van afscheid. De rouwkaart wordt daarom vaak de dag na het overlijden verzonden.

Na het uitzoeken van een rouwkaart kunt u er voor kiezen dat wij de rouwkaart opmaken met de aangeleverde gegevens in het menu ‘Personaliseren’. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring van de opmaak van de rouwkaart. Pas als er een akkoord wordt gegeven zullen wij de kaarten drukken en verzenden. Maar ook blanco rouwkaarten kunt u bestellen om deze zelf, via een drukkerij of uitvaartverzorger te laten bedrukken.

Verzending van de rouwkaarten

Voor het verzenden van de rouwkaarten bieden wij u keuze om de verzending door Disign4Memories te laten verzorgen, waarna wij de extra kaarten als pakketje naar u verzenden. Voordeel is dan dat het gebruikte lettertype van de rouwkaart ook op de enveloppen gebruikt wordt en de kaarten dan 1 dag eerder door de geadresseerden ontvangen worden dan dat u de verzending zelf verzorgd. Wij kunnen ook de rouwkaarten allemaal als pakket aan u sturen, zodat u de enveloppen zelf adresseert en verzend. Denk dan ook aan voldoende enveloppen, rouwverzendsets en postzegels – deze producten kunt u allemaal in de webshop per stuk bestellen. Rouwkaarten worden, voorzien van een speciale rouwzegels en verzonden in een speciale envelop. De rouwpost wordt dan door PostNL via een speciaal traject behandeld en zorgt ervoor dat de post – normaal gesproken – de volgende bezorgdag op het bestemde adres afgeleverd wordt.

Is uw bestelling van maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur akkoord gegeven en betaald, dan wordt de post diezelfde dag nog verzonden. Voor bestellingen in het weekend vindt u de verzendinformatie.

Teksten op de rouwkaart

Teksten op de rouwkaart zijn heel persoonlijk, daarom kiezen wij ervoor geen voor gedefinieerde teksten te plaatsen op de website. Wenst u gebruik te maken van voorbeeldteksten dan zijn [HIER – een link naar een Google pagina met zoekopdracht (voorbeeldtekst rouwkaarten)] voorbeelden van teksten voor een rouwkaart te vinden.