Over ons

Design4Memories ondersteunt en zorgt met professionele begeleiding rondom het creëren van een herinneringsaandenken. Door de ruime ervaring op het gebied van uitvaartzorg weten wij hoe wij om moeten gaan met de tijdsdruk die nabestaanden hebben om een afscheid te organiseren.

Door onze ervaring weten wij vaak door een half woord wat er van ons verwacht wordt, met persoonlijke zorg en aandacht kunnen wij dan helpen tot iets onvergetelijks te komen. Wij helpen om eigentijds en professioneel opgezette aankondigingen en aandenkens te realiseren. Wij streven ernaar om samen met u het aandenken zó vorm te geven dat er ondanks jullie verdriet een positieve herinnering achterblijft.

Het team

Olaf

Olaf Bijnen

Olaf is directeur bij Design4Memories. Hij werkt sinds 1998 in de uitvaartbranche waar hij van planner tot overledeneverzorger gewerkt heeft en ook het vakdiploma uitvaartverzorger behaald heeft in 2001. Olaf heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en omschakeling van standaard 2 kleuren offset drukwerk naar een digitaal full color proces en vele digitale formats voor rouwdrukwerk ontwikkeld.

Michiel

Michiel Smeele

Michiel is opgeleid tot crossmedia designer en sinds het starten van Design4Memories nauw betrokken met en actief voor Design4Memories. Michiel is sinds 2015 werkzaam in de wereld van het rouwdrukwerk en kan zowel met strakke ontwerpen als creatieve uitingen uit de voeten.

Tanja

Tanja van den Bogaard

Tanja werkte tot 2013 in de uitvaartbranche. Sinds 2013 stort zij zich volledig op het ontwerp en vormgeven van familiedrukwerk. Zij is gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke uitnodigingen en herinneringskaarten.